Tärkeimmät energiajuomien hyödyt

  • 14 Feb, 2022

Tärkeimmät energiajuomien hyödyt ovat vireystason nostaminen sekä hyödylliset vitamiinit.

Energiajuomien hyödyt ovat hyvin monipuolisia niiden maineeseen verrattuna. Markkinoille on rantautunut useita eri vaihtoehtoja jokaisen omaan henkilökohtaiseen tarpeeseen ja niiden terveysvaikutuksiin on panostettu vuosi vuodelta yhä enemmän. Perinteisesti energiajuomia on käytetty vireystason nostamiseen sekä kofeiinintarpeeseen, mutta niistä saa myös hyödyllisiä vitamiineja ja hivenaineita esimerkiksi urheilusuorituksen parantamiseen sekä keskittymiskyvyn ylläpitoon. Niiden avulla pysyt virkeänä pidempään, usein myös täysin ilman sokeria.

Energiajuomien hyödyt ja niiden käyttötapa

Energiajuomissa on useita eri aktiivisuutta ja vireystilaa ylläpitäviä ainesosia perinteisen kofeiinin lisäksi, esimerkiksi tauriini ja guarana. Siksi se on hyvä valinta keskittymiskykyä vaativiin tehtäviin ja myös ennen urheilusuoritusta, sillä yksi merkittävistä energiajuomien hyödyistä on niiden piristävän vaikutuksen lisäksi myös korkea vitamiini- ja hivenainepitoisuus. Energiajuomia on aikaisemmin pidetty epäterveellisinä, mutta markkinoille on rantautunut vuosien saatossa useita täysin luonnollisista ainesosista valmistettuja juomia.

Powerking on hiilihapollinen, kofeiini- ja tauriinipitoinen energiajuoma, joka auttaa sinua pysymään virkeänä koko päivän ajan. Se sisältää myös hyvinvoinnille tärkeitä B3-, B5-, B6- ja B12-vitamiineja. Juomaa on saatavilla pienissä, kätevissä 0,25l tölkeissä, joten se kulkee helposti mukana repussa tai laukussa. Juoma on saatavilla useissa eri makuvaihtoehdoissa sekä myös sokerittomana.

Energiajuomia juodaan moneen eri tarpeeseen

Energiajuomista hyötyy jokainen kohderyhmä. Oletpa sitten opiskelija, joka tarvitsee keskittymiskykyä, fyysisen työn tekijä, jonka pitää jaksaa työpäivä loppuun tai urheilija, joka haluaa maksimoida tavoitteensa, saat oikeilla valinnoilla täyden hyödyn irti energiajuomista. Markkinoiden laaja valikoima tarjoaa jokaiselle jotakin kymmenistä eri makuvaihtoehdoista ja terveysvaikutuksista.