Tarjolla Soba nuudelit

  • 20 Jul, 2022

Soba nuudelit

Jos haluat valmistaa helpon ja maukkaan välipalan tai pikkuaterian ja pidät itämaisesta makumaailmasta, Soba nuudelit sopivat sinulle. Nuudeliaterian voi ottaa myös evääksi mukaan töihin, mökille tai melkeinpä minne vain. Valmistaminen on todella helppoa: lisää purkkiin mukaan vain kiehuvaa vettä purkin sisällä olevaan merkkiviivaan asti, anna seistä kolme minuuttia, kaada ylimääräinen vesi pois ja sekoita maustepussin sisältö joukkoon. Maittava ja täyttävä ateriasi on valmis!

Tuunaa Soba nuudelit makusi mukaan

Soba nuudeliateria on täydellinen sellaisenaan, mutta mikään ei estä tekemästä siitä uudenlaista ja omannäköistä. Voit lisätä nuudeliaterian joukkoon oman makusi mukaisia lisukkeita. Kenties haluat saksia aterian päälle tuoreita yrttejä? Kokeile esimerkiksi korianteria tai thai-basilikaa. Ruokaisuutta voi lisätä vaikka tofupaloilla, katkaravuilla, sienillä tai muilla sopivilla proteiinipitoisilla ruoka-aineksilla. Ehkä eilisestä päivällisestä on jäänyt jotain, joka sopii mukaan eikä siten mene hävikkiin?

Herkulliset nuudelit sopivat mukaan myös keittoon ja salaattiin. Jos sattuisi niin, että et jaksa syödä koko nuudeliateriaasi loppuun, laita loput jääkaappiin. Seuraavana päivänä voit lisätä ne vaikka jonkin kasviskeiton sekaan. Jos käytät kypsiä nuudeleita keitossa, lisää ne vasta ihan lopuksi. Viilennetty nuudeliateria sopii loistavasti myös ruokaisaan lounassalaattiin. Tarvitset tuoreita salaattivihanneksia, nuudeliaterian jämät, valitsemaasi proteiinipitoista ruoka-ainesta ja makusi mukaista salaatinkastiketta.

Nuudeliateria on myös ihanaa lohturuokaa

Kaikilla meillä on joskus raskas päivä. Ehkä tuttava lähetti tympeän viestin puhelimeesi. Ehkä kaikki maailman murheet kaatuivat juuri tänään niskaasi etkä jaksanut käydä ruokakaupassa, vaikka nälkä kurnii vatsassa. Kaapissasi on kuitenkin varastossa pahojen ja hyvienkin päivien varalle jotain hyvää. Valmistat nopeasti herkkuaterian ja nautit sen kaikessa rauhassa. Pian tuntuu jo paljon paremmalta!