Pieni herkutteluhetki

  • 27 Sep, 2022

Pieni herkutteluhetki piristää arkea

Olisiko tänään paikallaan pieni herkutteluhetki lempiherkkujesi parissa? Herkutteluhetket ovat ihania arjessa ja myös viikonloppuisin. Kaapissa onkin hyvä olla aina mieleisiäsi herkkuja odottamassa hetkiä, jolloin voit pysähtyä nautiskelemaan niistä. Herkut on helppo tilata kotiin netistä, josta löydät laajan valikoiman lemppareitasi tai maistuvia uutuusmakuja. Niitä voi yhdistellä rohkeasti ja viettää makoisia hetkiä yksin, ystävien tai perheen kanssa.

Makea vai suolainen herkutteluhetki?

Oletko suolaisen vai makean ystävä? Toiset meistä vannovat suolaisten herkkujen nimeen. Tällöin kaapissa on hyvä olla aina hiukan sipsejä, suolapähkinöitä tai kenties leivonta-ainekset maukasta suolaista piirakkaa varten. Herkutella voi myös itse luodulla herkkulautasella, johon voi koota esimerkiksi juustoja maun mukaan ja erilaisia keksejä joko suolaista tai makeaa.

Toiset taas ovat vannoutuneita kaikella makealla herkuttelijoita, jolloin herkkuhetki ei ole mitään ilman karkkia, keksejä tai maukkaita juomia. Voit tilata netistä laaja valikoima värikkäitä sekä mustia karkkeja ja runsaasti erilaisia keksejä. Yksi maistuva valinta ovat Oreo keksit joiden maun kruunaa niiden kastaminen maidossa. Kannattaakin kokeilla rohkeasti myös muita hyviä ja yllättäviäkin yhdistelmiä.

Mausteet kruunaavat herkuttelun

Ihanan lisän herkutteluhetkeen tuovat myös erilaiset mausteet ja erityisesti dipit. Siksi ostoslistalle on järkevää lisätä erilaisia dippejä esimerkiksi sipsien kanssa syötäväksi. Mikäli suolaisten ja makeiden lisäksi kaipaa myös kasviksia, sopivat ne erittäin hyvin syötäväksi dipin kanssa. Tärkeintä herkuttelussa on kuitenkin valita juuri niitä tuotteita, joista itse eniten nauttii. Tutustu herkulliseen valikoimaamme ja poimi sieltä omasi.