Ruuanlaitto taitona ja taiteena

Ruuanlaitto taitona ja taiteena

Tämän blogin tarkoituksena on viedä sen lukijat eksoottiselle tutkimusmatkalle ruokailun pariin, tarkemmin sanottuna ruuanlaiton maailmaan ja vietellä heidät uusilla makuelämyksillä, jotta he liittyisivät seuraani ja innostuisivat laillani uudesta harrastuksesta sekä kehittäisivät taitojaan edelleen. Ruuanlaitto on jokapäiväinen ja siten usein arkipäiväinen tapahtuma. Mielikuvituksella ja innostuneella asenteella voimme kuitenkin loihtia tylsästä arkiateriasta hienon ruuan. Minua kiinnostavat kaikki ruuanlaiton alat. Haluankin tarjota lukijoilleni laajan valikoiman alkuruuasta, pää- ja jälkiruokaan. Kokonaisuuteen kuuluvat tietenkin aperitiivit ja juomat, jotka valitaan aina pääruuan mukaan, jotta kokonaisuus on täydellinen.

Esteettisen ja nautinnollisen ruuan loihtimiseen vaikuttavat monet asiat: tärkein on puhtaiden ja korkealaatuisten ainesten käyttäminen, perusruuanlaittotaitojakin tarvitaan, jotta päivällisestä tai illallisesta tulee onnistunut, hyvät reseptit, hieman mielikuvitusta ja paljon rohkeata uusien ainesten kokeilunhalua ja lisäämistä vanhoihin resepteihin tai uusien reseptien kehittämistä. Ilmapiiri, kauniisti katettu pöytä ja rauhallinen ympäristö vaikuttavat myös lopputulokseen.

Lisäksi haluan tarjota lukijoilleni monia uusia elämyksiä ja tutustuttaa heidät uuteen maailmaan, jolla ei ole rajoja.

(Visited 113 times, 1 visits today)